gondolatok az égről a földön

Szemetesládám. Igen, ez a blog a szemetesládám. Amit nem tudok senkinek elmondani, vagy nem akarok, mert nincs a közelemben senki, aki megérthetné, azt leírom ide, könnyítek magamon. Néha az indulat szüli a szavakat, máskor a fájdalom vagy a boldogság. Egy egy pillanatot ovlashatsz életemből, létemből, gondolataimból. Köszönöm, hogy ellátogattál hozzám!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

miről is írhatnék itt nektek?

2008.04.20. 19:50 - felhővándor

Sokszor néztem a könyvjelzőt, amin az áll "blog". Rá kéne kattintani. Néha rá is nyomtam, de addig valahogy sehogy nem jutottam el, hogy írjak is. Hát bizony sajnos ez van. Nem tudom, ti hogy vagytok vele. Pedig bőven lett volna miről írnom.
pl. még mátraházával is tartozom, és azzal, hogy mi történt velem hazaúton, miért nem járok mostanság ifire, stb
vagy vegyük csak a rovásversenyt... szép beszámoló lehetne, akárcsak az egy héttel későbbi halászteleki verseny, vagy a nyitott kapuk két napja, aztán az irodalmi teadélutánunk, a sok sok csodálatos élmény, vagy egyszerűen csak egy keddi vezetés, vagy a faültetés vegyes érzései... Annyi mindent írhatnék le, egyszerűen felfoghatatlan. Minden pillanatban történik valami írnivaló, mégis csak áll a blog, és nem történik rajta semmi. Őszintén nem tudom, van e értelme blogot írnom, olvassa e ezt bárki is, de magamnak mindneféleképpen használ, szóval voltaképp van értelme, akármennyire is ideje lenne keresnem valami más kifejezőeszközt...
Most asszem csak ennyi, mert megyek tovább (egy ideje igencsak állandó rohanásban vagyok), de remélem sikerül egy egy mondatban legalább kifejtenem legközelebb a fentieket, meg még sok sok mindent. Nem ígérem, hogy rendszeresebb blogíró leszek, de azért megpróbálom.
Köszönöm a kitartást!
Jóéjt!

A bejegyzés trackback címe:

https://egivandor.blog.hu/api/trackback/id/tr51434415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása