gondolatok az égről a földön

Szemetesládám. Igen, ez a blog a szemetesládám. Amit nem tudok senkinek elmondani, vagy nem akarok, mert nincs a közelemben senki, aki megérthetné, azt leírom ide, könnyítek magamon. Néha az indulat szüli a szavakat, máskor a fájdalom vagy a boldogság. Egy egy pillanatot ovlashatsz életemből, létemből, gondolataimból. Köszönöm, hogy ellátogattál hozzám!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

hívás

2007.06.10. 04:30 - felhővándor

világosodik...  olyan jó látni, hogy újra fel fog kelni a nap. énekelnek a madarak, elmondják, hogy mi vár ma rám... szeretem őket és kész. lehet, hogy lassan tényleg aludni kéne?
csábít magával a világ. hív. a hűvös szellő, amely símogat, ami beszökött a nyitott ablakon, hogy megmutassa, ő már felkelt. a madár, aki énekével keltegeti a napot. a csillagok, ahogy elköszöntek, és üzenték, hogy holnap este újra találkozunk. a fényesség amely megmutatja, hogy nem a monitor fénye az egyetlen fényforrás. a bogár amely itt röpköd, kérlel, hogy engedjem szabadon. szenvedélyesen beleszeretett a monitorom fényébe. minden. minden hív. mégis tudom, hogy most aludnom kellene... kellene... fáradt vagyok. nem tudom mivel pihennék többet. azzal, ha sétálnék egy nagyot, vagy azzal, ha most nekiállnék aludni....
ellenállok mégis. de megígérhetem, hogy a délutánomat vele töltöm. a nap minden fényét magamba szívom. dalolok majd a madarakkal, szállok a szellővel, repülök a felhőkkel, egy leszek vele. most és mindörökké.
ígérem.

köszönöm

A bejegyzés trackback címe:

https://egivandor.blog.hu/api/trackback/id/tr6495961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása