gondolatok az égről a földön

Szemetesládám. Igen, ez a blog a szemetesládám. Amit nem tudok senkinek elmondani, vagy nem akarok, mert nincs a közelemben senki, aki megérthetné, azt leírom ide, könnyítek magamon. Néha az indulat szüli a szavakat, máskor a fájdalom vagy a boldogság. Egy egy pillanatot ovlashatsz életemből, létemből, gondolataimból. Köszönöm, hogy ellátogattál hozzám!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

ezaz

2007.10.25. 22:17 - felhővándor

Sok minden történt azóta, mióta nem írtam. Nem tudom miért nem írok mostanság. Valahogy nincs meg a motiváció. Pedig bőven lenne miről írnom, rengeteg téma fogalmazódott meg bennem, csak épp nem jutottam el addig, hogy le is írjam.
Voltak jó napjaim, voltak kevésbé jobbak, és volt olyan, aminél rosszabbat nehéz lett volna elképzelni. Persze ennek megfelelően sokat mosolyogtam, meg sokat nem mosolyogtam. Ha őszinte akarok lenni teljesen, akkor sokszor a mosoly mögött sem az volt, aminek lennie kellett volna. Sokat változott most az elmúlt 2-3 hétben az életritmusom. Pl. sokkal sokkal többet olvasok. Így is sok a semmittevős időm, de mintha csökkent volna. Próbáltam eleget aludni, bár ez ezen a héten nem ment, majd jövőhéten pótlom. Mélyültek el kapcsolataim, és van olyan, amely teljesen felszínessé vált az elmúlt időszakban.
Változik minden. Az élet változás. Örülök ennek a változásnak valahogy, mert jobbnak érzem összességében a mostani életstílusomat, mint az eddigit....
kb ennyi történt velem... Persze suli, meg zenesuli, meg itthon, meg ifi, meg minden ilyesmi is, de az természetes, így nem is írom... :P

A bejegyzés trackback címe:

https://egivandor.blog.hu/api/trackback/id/tr65208317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása