gondolatok az égről a földön

Szemetesládám. Igen, ez a blog a szemetesládám. Amit nem tudok senkinek elmondani, vagy nem akarok, mert nincs a közelemben senki, aki megérthetné, azt leírom ide, könnyítek magamon. Néha az indulat szüli a szavakat, máskor a fájdalom vagy a boldogság. Egy egy pillanatot ovlashatsz életemből, létemből, gondolataimból. Köszönöm, hogy ellátogattál hozzám!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

azóta...

2008.11.23. 12:52 - felhővándor

Azóta... Eltelt vagy 2 hét. Volt benne minden. Összevissza szavakban:

összetörés, álom megvalósításról szóló gondolatok, mozi, drogos kérdések, felemelkedés, reménykedés, elfelejtett párbeszéd, msn-es álom, egy maradandó utolsó mondattal, szeretet, csajos buli, kv party, xy nem hívása, szalagavató, buli, érettségi, árajánlat írás, biliárdozás, rendrakás, kálvária, Gábor, Peti beszélgetés, harmonikázás, stressz, sétálás, edzés, lépcsőzés, közveszélyesség, német tv, visszatérés, mate tea, tibitelenség, megszokás, közömbösség, mosoly, fájdalom, öröm, biosz tz, dolgozat szavak nélkül, rovás, félelem, reszketés, újraébredés, új út, segítség, szertelenség, türelem, kiábrándultság, nevetés, zene, emailok, még zene, nosztalgia, filmek, beszélgetés istennel, fórumon gondolatok, elveszettség, főzőcske, látogatás otthon, idézetek, sok gondolat Vele, Érte, hiány...

persze ennél sokkal-sokkal több volt...

A bejegyzés trackback címe:

https://egivandor.blog.hu/api/trackback/id/tr97784025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása