gondolatok az égről a földön

Szemetesládám. Igen, ez a blog a szemetesládám. Amit nem tudok senkinek elmondani, vagy nem akarok, mert nincs a közelemben senki, aki megérthetné, azt leírom ide, könnyítek magamon. Néha az indulat szüli a szavakat, máskor a fájdalom vagy a boldogság. Egy egy pillanatot ovlashatsz életemből, létemből, gondolataimból. Köszönöm, hogy ellátogattál hozzám!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

szemelvények a múltból... Sopron - 2005. január

2007.11.27. 21:17 - felhővándor

jan 3. hétfő

"Ma van az első tanítási nap a suliban. Rájöttem, alig tudok valami. De nem is nagyon szeretnék már megtanulni németül. Feladom. Ezt az egész nulladikat. Ma kaptam egy 54%-ot grammatikból. Témazáróra. Kár, hogy cak ennyi lett. Lehetett volna jobb is. Otthon sokat gondolkodtam a szünet alatt. Gondoltam arra is, hogy öngyilkos leszek. Minek szenvednék tovább ezen a világon? Sokan nem szeretnek/elítélnek érte, de én a halált megváltónak tekintem. E világi szenvedéseim megváltójának. Nem akarok túl sokat élni. Nekem 30 év is bőven sok. Lehet, hogy még annyi sem lesz belőle. Bárcsak otthon lehetnék! Kiülnék a tavon a stégre, és csak nézném a tavat. Zenét hallgatnék és nem törődnék a világgal. Egyáltalán nem. Csak ülnék egyedül, magányosan a természetben...

jan 4. kedd
... Tesi alatt azon gondolkodtam, hogy nem kéne már most sem élnem. Tényleg nem. Sokkal előbb végeznem kellett volna magammal. Igazából már ott tartok, hogy a 15-öt sem kéne betöltenem. Minek? A halál megváltás lenne. ... örülnék, ha anyum nem élne. Akkor már magammal is végeztem volna, és nem kéne még mindig a megváltó eljövetelére várnom.... sokkal jobb lenne a világ emberek nélkül. Nem tudom: miért van az emberekért mindenki oda? ... ma volt egy olyan beszólása: "meztelen, mint egy állat? " Csak az ember nem tudja ruha nélkül megvédeni magát. Az állatok minderre képesek. Csak az emberek ilyen puhányok. És még ők az okosak? Általában az állatok miattunk halnak ki, pusztulnak el. Még ha közvetetten is. Legszívesebben az összes embert, aki él, megölném, és a végén magammal végeznék. Tudom, ha ezt megtehetném, az egész világegyetemnek segítenék vele, hogy minden alakulhasson a maga rendje és módja szerint., úgy ahogy kell, emberi beavatkozás nélkül. Ha valami nem tetszik nekünk, akkor megváltoztatjuk. Nem tetszik a savanyú alma, csinálunk belőle édeset. A világ fejlődése leállt. Nem is fog többé beindulni. Meg kell halnia az összes embernek a Földön. Az őslakók. Ők még tudtak valamit. Nem árotottak ők senkinek, a modernkor miatt azonban "civilizálódniuk" kellett, nálukfejletlenebb módon gondolkodni és élni. Nem lehetett könnyű dolog számukra. A lényeg: utálom az emberiséget, úgy, ahogy van. Sokszor kedvem lenne mindenkit megölni, hogy a világnak, a bolygónak, az állatoknak, a természetnek jót tegyek. Nem önző indok, magamat is szívesen megölném. Ezt meg is fogom tenni valamikor a közeljövőben. Az lenne a legjobb. ...

jan 6. csütörtök
... elment a kedvem mindentől. Legfőképpen az élettől. Elegem van belőle. Ennyi bőven elég volt. Nem kéne tovább csinálnom. Abba kellene hagynom az egészet .Minek éljek tovább? ... Miért kell még mindig itt szenvednem? Igazán elég volt már belőle. Minél előbb abba szeretném hagyni. De sajnos még nem tehetem meg. Miért? Miért van ennyi miért? Nem bírom már tovább. ... senki sincs, akit igazán barátomnak tarthatnék.

jan 13. csütörtök
... lehet, hogy néhány embernek hiányozni fogok. Talán nem. Leginkább anyumat sajnálom. Magamat nem. ... ez már sok...

jan 17. hétfő
... leginkább meg szeretnék halni. Nem folytatni az életemet. Abbahagyni. Kiszállni. Kész, vége. Elég volt. Igazából nem tudok újat írni, mert ugyanazok a gondolatok járnak folyamatosan a fejemben. Halál, véget vetni az életemnek. Ennek a szörnyűségnek. Semmi új. Semmi jó az életemben. Miért lenne bármi jó is ebben a szörnyű életben?

A bejegyzés trackback címe:

https://egivandor.blog.hu/api/trackback/id/tr66244793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása